FAQ

Elke meerderjarige (+18 jaar)  inwoner van Sint-Genesius-Rode die op 19 mei 2021 is ingeschreven in de gemeentelijke bevolkingsregisters heeft recht op een waardebon van 25 euro.

Elke minderjarige inwoner (minder dan 18 jaar)  van Sint-Genesius-Rode die op datum van 19 mei 2021 is ingeschreven in de gemeentelijke bevolkingsregisters op recht op één waardebon van 10 euro.

Elke minderjarige van uit de echt gescheiden ouders die gedomicilieerd is bij de ouder die buiten Sint-Genesius-Rode woont maar wel deeltijds inwoont bij de ouder die in Sint-Genesius-Rode gedomicilieerd is, heeft ook recht op een waardebon van 10 euro.

De Eurodebon kan je hier online aanvragen. 

Geef eerst jouw rijksregisternummer in en vervolledig daarna het aanvraagformulier op de volgende pagina. Je moet één formulier invullen per persoon: ben je een gezin van 2 volwassenen en 2 kinderen, dan moet je de aanvraag dus 4 maal doen. Je kan er wel voor kiezen om de bonnen op één e-mailadres te laten bezorgen.

Jouw persoonlijke Eurodebon wordt daarna onmiddellijk verstuurd naar het e-mailadres dat je opgegeven hebt. Bewaar de e-mail met de bijlage goed. Bij de handelaar toon je jouw Eurodebon op jouw telefoon (of op papier als je dat liever hebt). De handelaar scant de QR-code op jouw bon en je aankoop is betaald!

Wie over geen geldig e-mailadres beschikt, kan de bon per telefoon aanvragen op het nummer 02 383 13 94 van maandag tot en met vrijdag tussen 9u en 12u.

Je kan de Eurodebon aanvragen tot en met 30 september 2021. Bonnen kunnen niet meer aangevraagd worden na deze datum!

De (deel)aankoopbon is geldig tot 31 december 2021. De vervaldatum wordt op de digitale en/of papieren waardebon vermeld. Vervallen bonnen kunnen niet worden omgeruild en evenmin worden aanvaard door de aangesloten ondernemers.

De bonnen kunnen niet worden omgeruild in contanten.

Ja, je hoeft de waarde van jouw Eurodebon niet in één keer uit te geven. Je kan dus een aankoop van bijvoorbeeld € 5 betalen met jouw Eurodebon. Dit bedrag wordt afgetrokken van de waarde van jouw bon. Wanneer de volgende handelaar de QR-code op jouw bon scant, zal de waarde van jouw Eurodebon verminderd zijn met € 5.

Zo kan je verschillende handelaars steunen!

Om te kunnen deelnemen, moet je als handelaar aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • als zelfstandige ondernemer of als onderneming ingeschreven zijn in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, vrije beroepen en supermarkten kunnen niet deelnemen aan deze actie;
  • als zelfstandige ondernemer of als onderneming haar vestiging (fysieke inrichting) hebben op het grondgebied van de gemeente Sint-Genesius-Rode.

Handelaars die hun producten enkel online verkopen, kunnen niet deelnemen aan de actie.